Contributie

Contributie SHOT
De contributie voor het seizoen 2021-2022 bedraagt het volgende:
Inschrijfgeld Gratis
Wedstrijdleden €79,70
Leden €46,30
Buitenland wedstrijdlid €55,79
Buitenland trainingslid €32,41

Zaalhockey:

In combinatie met wedstrijdlidmaatschap
Gratis
In combinatie met lidmaatschap
€15,00
Enkel zaallidmaatschap
€15,00

Toelichting
Indien je maar voor een half jaar lid wil zijn krijg je 30% korting op het normale tarief.

Sportkaart
Al onze leden dienen een sportabonnement te hebben bij het Tilburg University Sports Center. Met dit abonnement kan je deelnemen aan verschillende groepslessen en gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals het zwembad, sauna en de squash- en fitnesszalen.

Borg
De borg voor het seizoen 2021-2022 bedraagt het volgende:

Materialenborg €15,00
Scheidsrechtersborg 1ste jaar
€50,00
Scheidsrechtersborg 2de jaar
€100,00
Scheidsrechtersborg 3de jaar
€150,00

Er wordt een scheidsrechtersborg ingehouden indien een wedstrijd lid niet in het bezit is van een scheidsrechterskaart, tot zij deze heeft behaald. De borg wordt elk jaar verhoogd tot een maximum van €150,00.

Opzegging
Het lidmaatschap dient vóór 15 mei van elk verenigingsjaar te worden opgezegd. Het wijzigen van je lidmaatschap moet voor 1 augustus zijn gemeld aan de secretaris.

ClubCollect
Voor het innen van de contributie maken wij gebruik van een ondersteunende partij. ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Leden ontvangen een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee een persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: hier kan je kiezen tussen betalen in termijn of om de gehele contributie ineens te betalen. Als je ineens betaalt, heb je de keuze tussen betaling via IDEAL en automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via een automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht.